Hur gör man en förändring som håller i längden?

Jag behöver verkligen göra förändringar i mitt liv. Egentligen nu på en gång. Dels för min egen skull, men mest för min dotters.

Det gör så himla ont i mitt hjärta när hon tittar på mig och säger " mamma äta" "mamma äta mera". När jag antingen lagat mat till henne och inte äter själv eller vi äter tillsammans och hon tycker mamma ska äta mer. Det gör så ont! Och det gör mig galet orolig. Påverkar jag henne? Hur mycket förstår hon? . Jag får så fruktansvärt dåligt samvete. Det sista jag vill är att påverka henne negativt. Jag vill ju va en bra förebild för min dotter.

Frågan är, hur gör jag för att få en hållbar förändring? Var börjar jag och hur håller jag fast vid det?
Jag behöver er hjälp, någon som har några bra tips och råd?

Kram


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Låt henne var din motivation till att bli fri från anorexian!
Till och med din dotter vet att man måste äta. Hon är bara ett barn. Du vet att du måste äta egentligen. Så ställ dig frågan varför du inte gör det, vad är det som är svårt egentligen? Mat är medicin.

Sv: Åh tack. Det betyder!

Kram på dig! ♥

Svar: Tack för dina kloka ord. Självklart är hon en enorm Motivation till att bli frisk. Tyvärr så känns vägen dit enormt lång just nu.
Stor kram
Carolineelizabeth

2012-12-19 @ 18:19:11
URL: http://stjarnmoln.blogg.se/
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Du måste helt enkelt. Sedan är det ju en balansgång kanske, hon mår ju inte bättre av att se mamma bryta ihop för att hon har ätit.. Men självklart påverkar det henne att se mammas små/icke befintliga portioner! Barn förstår ju mer än man tror, och det kan sätta spår och bli till ett pussel som hon kan lägga bitarna till sedan. Du kanske kan be om hjälp? Jag kan tänka mig att dottern fungerar som motivation, men du måste ju även ha en ventil och någon som vet vad du pratar om, att vända dig till? =/ ta chansen, bli frisk! hitta ut!! <3

2012-12-21 @ 13:17:55
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus