Vågen

Jag har inte stått på en våg sedan i slutet av Maj. Den skrämmer ärligt talat skiten ur mig den där mackapären. Den besitter en sån fruktansvärd makt. Den styr och ställer och bestämmer hur jag ska må och hur mycket jag är värd. Inte okej.

Anledningen till att jag slutade väga mig var att jag verkligen försökte bli bättre. Jag ville må bättre. Men + på vågen går i min värld nästan inte att acceptera. Så jag lät den va. Och det som förut bara var ångest framkallande och jobbigt, har utvecklats till en fobi.

Jag är så rädd för den där saken. Samtidigt skrämmer det mig att jag inte har en aning om vad jag väger. Klart jag vill veta. Men jag tror att det skulle stjälpa mig mer än det skulle hjälpa.

Sambon är orolig. Han tycker att jag skall väga mig. Få lite perspektiv.

Men jag vet inte, vad ger det mig egentligen? Siffrorna på vågen säger ju inget om hur jag mår. Istället kommer jag bara bli fixerad och livrädd.

Dumma våg!


Kommentarer
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Tror inte att det kommer något gott ur att väga sig. Varför vill sambon det? Väger man sig är vartenda hekto livsavgörande och ångestframkallande, och det är ju inte alls överensstämmande med en verklighet.. Om du skulle ha gått ner jättemkt, och det är därför sambon vill att du ska väga dig kan du ser på kläder och andra konkreta saker att det är så.. men vågen, nej jag tror du har rätt där =) Den bara stjälper! <3

2012-12-22 @ 15:01:29
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus