Helgen

Hej mina fina bloggläsare:-) Har som vanligt inte haft tid för bloggen i helgen när dottern och sambon varit hemma. Har varit fullt upp hela tiden och en väldigt bra helg. I torsdags kom min älskling hem med en stor ask av favoritchokladen och jag hade fixat skaldjur och kladdkaka till efterrätt. Vi hade en supermysig kväll. Ibland behöver man verkligen ge varandra lite extra kärlek. Fredagen gick i lugnets tecken och jag spenderade dagen med att försöka plugga, vilket inte gick särskilt bra alls. ( hallå vem har snott min hjärna?) . I lördags hade vi min syrra och hennes kille här på dan och på kvällen hade jag tjejmys med mina fina vänner. Sen blev det utgång, dem dyngfulla och jag spiknykter. Haha, tur att man kan slappna av och ha kul utan sprit. Var dock galet trött igår.

Idag så har jag fått spendera hela dagen med att städa och plocka efter helgens bravader i källaren. Hela övervåningen var täckt i slipdamm och betongdamm, men nu 3h senare är allt skinande rent igen, pust!! Egentligen skulle jag behöva plugga järnet den här veckan. Har en uppsats att skriva och typ 20 uppgifter som skall vara klara på måndag. Tyvärr har jag varken ork eller energi att ta tag i det. Inte idag iallafall.

Jag väntar fortfarande på besked angående Mhe, har inte hört någonting alls än. Hoppas och tror att jag får besked nu i veckan. Håll tummarna för mig.

Nu skall jag lyfta på rumpan och pallra mig iväg till dagis och hämta min prinsessa.

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus