Lyckan, kärleken och meningen med livet.

Myser i soffan och ser på film - Lyckan, kärleken och meningen med livet. Jag gillar den. Den är djup och väcker mycket tankar. Helgen har varit bra. Umgåtts med fina vänner, myst med min lilla familj och haft min fina lillasyster här på besök. Helgen har med andra ord gått galet fort. Det känns nästan som jag knappt hann se min sambo innan han åkte igen. Lite tråkigt.. Men men.

Idag har jag varit i skolan och haft en flummig filosofilektion. Skönt att inte behöva använda min degklump till hjärna iallafall. Sen blev det en kort promenad i solen, underbart! Och en snabb städning här hemma innan jag hämtade prinsessan på dagis. Sen har vi i princip bara myst i soffan hela kvällen. Pluttan va tröttis efter en lång dag på dagis och ville bara mysa. Nu sover hon och jag har ätit lite kvällsmat och skall väl snart lägga mig.

Jag har fortfarande inte fått något besked angående remissen till Mhe. Börjar bli lite lätt irriterad på att det tar sån tid. Jag hatar att vänta och gå runt och hoppas. Idag hörde jag förresten negativa saker om Mhe för första gången. Det skrämde mig lite. Tänk om det inte alls lever upp till mina förväntningar..?

Jag är så trött på det här. Trött på detta ständiga dividerande över allt som får hamna i min mage. Kalorier, kalorier +- in, ut för många, för få. Ångest, alltid ångest. Livet är ångest just nu och jag är så innerligt trött på att må såhär dåligt.

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Låt inte någon annans upplevelser grusa din bild av Mora i förväg, vi vet ju allihopa att en behandling inte kan passa alla.. för vi är ju människor =) Att gå in och vara rädd för att det inte ska funka är ju bara att slösa energi, låt dom få en ärlig chans! Men håller med dig, vafan så onödigt att det ska ta sån himla tid! :( Hoppas de får eld i baken snart! =) kram!

Svar: Du har helt rätt. Jag måste bilda mig en egen uppfattning, alla är vi ju olika som sagt. Kram
Carolineelizabeth

2013-02-26 @ 10:05:36
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus