Har haft det sämre ;-)


Sommar, sol och semester

Det ekar tomt här. Jag har tagit lite semester och kommer förmodligen tillbaka när sommaren är över och behandlingen sätter igång igen.

Det går helt okej. Upp och ner, men jag mår oftast bra. Vet att jag har tappat en del och att jag kommer bli tvungen att jobba hårt när jag kommer till Mora igen. Men det tar vi då, nu vill jag bara njuta av sommaren.

Stor kram


Jul. 08, 2013


Jul. 07, 2013


Jul. 05, 2013


Jul. 04, 2013


Ps Anonym

 
Jag skulle uppskatta om du i fortsättningen kommenterar med ditt namn/ blogg/ mail. 
Känns otroligt konstigt att svara på frågor till någon som man inte har en aning om vem det är. Och som dessutom kommenterar och frågar saker ganska ofta. Det är inte direkt jättemånga 
som läser min blogg och vill du inte att någon skall se vem du är så kan jag låta bli att posta dina kommentarer. Hoppas att du fortsätter kika in här och lämna små avtryck. 
Ta det inte som en pik eller så, bara det att det skulle kännas bättre för mig. 
 
Kram Caroline 

Frågor från Anonym

 
Vad tror du är den främsta anledningen som har gjort att du känner så här idag? 
 
Svar:  Ja du, väldigt bra fråga. Jag tror att allra mest handlar om att jag har bestämt mig. Anorexin ger mig ingenting längre, bara falsk trygghet och det kan jag klara mig utan. Jag vill leva nu, jag vill uppfylla mina drömmar och sluta vara så förbannat rädd för allt. 
 
 
Kan du inte berätta om vad det är som har hjälpt dig på MHE och vad det är som är så bra med just den behandlingen?
 
Svar: Detta är en så himla svår fråga. Jag vet fortfarande inte helt vad det är som hjälpt mig att komma så långt på MHE. Men jag antar att det handlar om en kombination av massa saker. Dels har jag en motivation nu som jag tidigare inte haft och dessutom har jag en jäkla massa kunskap och behandlingar i bagaget, vilket gör att jag inte startat från noll. Jag känner mig trygg på MHE. Jag litar på behandlingen och dess upplägg. Det stärker mig att få ta eget ansvar och puscha mig själv. Men även att få ett enormt stöd av min behandlare när det behövs. Andra människor tror och litar på mig, vilket gör att jag börjar tro och lita på mig själv igen. Och utan tro och tillit till sig själv skulle jag tro att det är näst intill omöjligt att bli frisk. Sen tycker jag också att det har varit väldigt bra att få prata och diskutera om kost och kropp med någon som har kunskap och inte endast fokuserar på " du ska gå upp i vikt" . i min behandling har det varit i princip noll viktfokus. Men en jäkla massa prat om kost och kropp. Det finns alltid svar på alla frågor.  MHEs behandling går ut på egen vilja och ärlighet. Du måste göra jobbet, du måste vilja förändra. Först då kan någon hjälpa dig. 
Jag tror personligen att det är det ända sättet om man vill bli helt frisk och fri. Inget tvång eller hot i världen kan göra någon frisk. 

Jul. 02, 2013


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus