Bloggtorka

Tiden springer iväg och jag hinner inte riktigt med. Försöker att ta dagarna som dom kommer och inte tänka för mycket på vad som komma skall. Det går sådär om jag ska vara ärlig... Men nu är det bara 12dagar kvar tills jag åker. Läskigt!!!

Försöker tänka att det kommer bli bra, att det inte finns något att oroa sig för. Men jag är rädd. Att inte ha full koll på hur det funkar och hur behandlingen ser ut i Mora skrämmer mig. Kontroll och planering är en så otroligt viktig del av min vardag. Men jag antar att det bara är nyttigt att öva sig på att släppa det. All väntan skapar en sådan enorm rastlöshet och ångest. Det blir svårt att fokusera och koncentrera sig på något överhuvudtaget. Jag är disträ och allmänt borta.

Nu är iallafall nästan varje dag fram till resan uppbokad. Känns skönt. Det får tiden att gå fortare och håller tankarna och ångesten på avstånd.

Uppdateringen kommer nog fortsätta vara gles fram tills Mora. Sen har jag tänkt att börja skriva mer igen. Då med fokus på min behandling och vägen till att bli frisk och fri. Hoppas ni stannar kvar och tar del av det. Varenda kommentar ni lämnar här värmer i mitt hjärta och betyder massor. Stor kram fina ni<3


Kommentarer
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Jag ser så mkt fram emot att din resa ska börja :) Att du kommer behöva släppa på kontrollen tror jag nog.. men du är antagligen inte den första som tycker det är jobbigt som kommer dit så jag hoppas dom kan hjälpa dig våga! =) Kram!

Svar: Tack tack och åter tack gör dina kommentarer. Blir så glad att du bryr dig och lämnar ett litet spår. Stor kram
Carolineelizabeth

2013-03-21 @ 20:49:12
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus