Nervös, stressad och rastlös

All denna väntan.. Jag blir snart galen. Jag vet inte riktigt hur jag skall hantera alla känslor och tankar som snurrar. Jag vill bara döva och glömma. Jag har alltid hanterat mina känslor genom mat, svält och träning, men det här är något nytt. Jag har ett sådan sug att äta massor. Onyttigt, godis. Allt som är förbjudet. Äta äta äta. Jag fattar ingenting. Jag har aldrig känt så här förut, vad händer med mig? Blir livrädd att förlora kontrollen. Vill verkligen inte skapa mer problem än jag redan har. Vill inte spy, det är meningslöst och idiotiskt.!! Hjälp någon?


Kommentarer
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

har d inte fått någon kontakt, någon du kan ringa elr så inför allt? elr har du någon vän du kan prata med, eller pojken din, eller vårdcentralen.. kan säkert inte ens föreställa mig hur många tanknar som snurrar runt. men allt blir bra, det kommer bli tufft, men det kommer vara så värt det i slutändan när du kan vara den mamma som du egentligen är och när du kan vara trygg i att du är en bättre förebild för dit barn =) styrkekram, ta det lugnt! <3

Svar: Jag har ingen jag vågar prata med om der här. Skäms för mycket. :-( Men jag hoppas verkligen att jag orkar stå emot och stå ut tills på söndag.
Jag vill ju det här så himla mycket!!!
Kram
Carolineelizabeth

2013-03-26 @ 14:15:26
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

ja det fixar du! <3

2013-03-26 @ 20:14:59
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus