Det är så jäkla lätt att tappa greppet och falla


God förmiddag mina fina bloggläsare!

Gårdagen spenderades mestadels i sängen läsandes och sovandes, med dunkande huvud, ond hals och snorig näsa. Idag känner jag mig iallafall lite piggare. Turligt nog då jag verkligen måste till skolan idag, eftersom vi har inlämning och redovisning av vårt hemarbete. Känner mig lagom peppad, men det går säkert helt okej, det brukar det alltid.

Maten är svår nu när jag är förkyld. Helgen blev konstig pga massa aktiviteter och igår sov jag i princip bort halva dagen. Känns inte bra alls. Det är så jäkla lätt att tappa greppet och falla tillbaka. Kaloriräknandet drar igång så fort jag inte följer matschemat. Lite mindre här, lite mindre där. Måste rycka upp mig och försöka kämpa ordentligt nu!. Men det är jobbigt att äta när aptiten är noll och inget smakar.

Hoppas verkligen att förkylningen ger med sig snart, för resten av veckan har jag massa kul planerat. Imorgon skall jag träffa en vän för fika och shopping. På torsdag skall jag till min svägerska och rida på förmiddagen och på kvällen skall jag och några vänner åka till Göteborg och kolla på Miss Li och gå på Liseberg. Ska bli supermysigt :-). Helgen är inte riktigt planerad än, men gissar att den förmodligen blir lika späckad som förra.

Nu måste jag skynda mig till skolan. Lovar att svara på alla era fina kommentarer ikväll. Ni är fantastiska <3


Kommentarer
Postat av: anonym

Vad pluggar du?

Svar: Just nu läser jag bara komvux kurser. :)
Carolineelizabeth

2013-05-14 @ 12:39:04
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Åh som om det inte vore jobbigt nog att kämpa mot den där jävla sjukdomen. Förstår att det blir ännu kämpigare när man är förkyld, men fortsätt kämpa! Autopilot och en timme i taget, en måltid i taget! =) Vet inte om jag skrivit det till dig förut, men det sägs ju att man nästan aldrig blir vanligt sjuk när man har en ätstörning, att man inte blir förkyld/magsjuk osv lika lätt eftersom kroppen inte skulle orka med en sjukdom! Kanske det ligger lite sanning i det, och att du fick en förkylning tyder på att din kropp blivit lite starkare? Usch, så knasigt tänk, men om det bara kan skänka dig en uns av styrka är dte värt ett försök! Ta hand om dig och krya på dig <3 förlåt att jag inte kommenterat som jag brukar, bloglovin, internet och jag har samtidigt varit lite ur fokus! =/

Svar: Fina fina du <3
Du är alltid ett underbart stöd :) Tack för att du ger så mycket av dig själv !
Och du, du har inget att säga förlåt för. Ibland behöver man bara få va ifred, ibland orkar man bara inte.

Stor kram
Carolineelizabeth

2013-05-14 @ 14:06:07
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus