Fredag 31/ 5


Sista dagen i Mora för den här veckan. I eftermiddag åker jag vidare till Leksand för att spendera helgen på landet hos min moster.

Längtar hem så jag blir tokig snart! Saknar mina hjärtan och vill så gärna åka hem till dom. Men jag vet att jag behöver det här nu och jag tänker stanna nästa vecka som det är tänkt. Dock så åker jag nog hem ons el torsdag nästa vecka istället.

Det har varit en ganska tuff och ensam vecka här. Orken och motivationen har inte varit på topp, men trots det så har jag faktiskt gjort min bästa vecka här hittills. Jag har följt mitt matschema helt och hållet, varierat mig och ätit trots jag har haft noll aptit. Stora framsteg! Det känns som om jag är på väldigt rätt väg nu och jag vill inte stå och stampa längre. Jag vill framåt nu. Jag vill inte ha en sommar som domineras av ångest och jobbiga tankar. Jag vill kunna leva.

Jag är så jäkla färdig med den här sjukdomen. Jag inser det mer och mer nu. Jag vill bara vara jag och jag vill leva mitt liv. Jag förtjänar det!

Nu handlar det om att bena ut var mina problem ligger, vad som är jag och vad som är ätstörning och om hur jag skall kunna hantera mina känslor, utan att svälta och kontrollera maten.

Fan va långt jag har kommit! Men fy va jag har långt kvar.

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: ida

Du är grym och kommer gå i mål en dag! Du är en underbar tjej som är värd att må bra. Kämpa på!
Kramar

2013-05-31 @ 18:22:06
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Härligt att se lite jävlaranamma igen! =P Orken kommer tillbaka och du har tagit dig så himla långt, och du kommer klara hela resan, och det kommer vara DU som gjort allt fantastiskt jobb med dig själv =) Rätt hjälp osv såklart på mhe, men det är ändå DU som gjort jobbet och det är så fantastiskt gjort! <3

2013-06-02 @ 14:12:10
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus