Livet och allt som hör till


Det har varit tyst här i ett par dagar. Livet spinner på i 140 och vårens ankomst gör att tiden rullar ruskigt fort. Träffat vänner, grillat, gått långpromenader, yogat, mys med älskling, picknick vid stranden, lek med prinsessan, lite plugg, shopping och mycket mer har hunnits med under den gångna veckan. Ovan på allt det här har jag även nästan lyckats hålla mitt mål om att hålla matschemat och dessutom dragit på mig en förkylning.

Det är så jäkla skönt att vara levande igen. Att orka göra saker och vara närvarande, att orka umgås med vänner och faktiskt ha energi.

Visst går det upp och ner. Vissa dagar är orken som bortblåst och ångesten skyhög. Men det spelar ingen roll just nu, för jag vet att det blir bättre. Ångesten sjunker och energin kommer tillbaka. Man måste bara stå ut. Man måste gå igenom elden för att nå den andra sidan.

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Malin;

åh, fina! jag har tänkt på dig ett tag, och försökt komma ihåg vad det har varit för adress hit men nuså!! (och nu ska jag banne mig börja följa dig på bloglovin). du har varit i mora en gång nu va? hur går det för dig och hur känns det?
och mest bara; jag tror på dig, verkligen, och bara BAMSEKRAM! <3

Svar: Hej finaste lilla Malin! Vad glad jag blev att du skrev till mig :)Jag har varit i Mora 2 gånger nu och åker dit på dubbelvecka sista veckan i Maj.
Det går faktiskt bra. Känns verkligen som jag hittat rätt behandling för mig. Jag känner mig trygg där och jag är otroligt motiverad till att fixa det här nu. All in!!

Hur går det för dig fina tös? Hur mår du och hur lever livet?

Tack, för att du tror på mig! Det betyder <3

Ta hand om dig fina <3
Carolineelizabeth

2013-05-13 @ 20:13:13
URL: http://hallonte.blogg.se
Postat av: Anonym

Hur ser ditt matschema ut från MHE? Tar du näringsdrycker? Fortsätt kämpa:)!

2013-05-13 @ 23:19:19
Postat av: Malin;

Svar; åh, jag blir så glad av att läsa att det verkar som om att du hittat en behandling som passar dig. för tusan; nu ska det banne mig ordna sig för dig en gång för alla, eller hur? jag tror verkligen på dig, och håller tummarna för dig (faktiskt en av de få som jag faktiskt funderar över ibland, eftersom att jag överlag försökt bojkotta allting som har med sjukdom att göra).

För mig går det bra. Jag lever verkligen, och märker egentligen inte av det som har varit i vardagen alls, utan jag mest bara är och lever vad som skulle kunna kallas ett normalt liv (dvs, äter utan att få ångest, för det mesta, har vardagliga problem som inte handlar om vikt och mat osv).
Det är fint helt enkelt, och jag kan enbart meddela dig att det är värt det. Det är verkligen en enorm skillnad på vad dagarna handlar om nu för tiden, och det är så jäkla skönt!

Svar: Ja det känns jäkligt bra faktiskt! Äntligen känns det som att jag faktiskt är på rätt ställe och med tillräckligt med motivation. DET är NU eller Aldrig! Jag blev så glad när du skrev, brukar också vilja bojkotta allt som har med äs att göra så fort jag mår bättre. Men just du har ju funnits med så länge. Har ju läst din blogg ända sedan 2009 och det känns nästan som jag känner dig lite:)
Låter underbart Malin! Fan vad jag är glad för din skull! Du är verkligen så värd att få må bra. Det är så skönt att se att det går, att man faktiskt kan bli frisk. Även om man varit sjuk länge och långt nere i skiten. Tack för att du inspirerar fina du <3
Carolineelizabeth

2013-05-17 @ 19:56:28
URL: http://hallonte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus