Mhe - vecka 3


Det var ett tag sedan jag skrev nu. Har haft fullt upp de senaste dagarna. Har haft fina K hemma på besök och även varit iväg och ridit två dagar + gjort en massa annat jag inte minns. Sen åkte jag hemifrån i går och sov över i Karlstad och åkte vidare till Mora i morse.

Så nu är jag alltså på Mhe och första dagen på veckan här har passerat. Jag har åkt på en rejäl förkylning igen och är trött som bara den efter ca 4 h sömn inatt. Jobbigt att vara här när man inte mår bra. Har ingen lust eller motivation till någonting. Men jag får försöka göra det bästa av situationen. Jag har ju 2 veckor här nu som jag verkligen vill få ut så mycket som möjligt av.

Kändes riktigt jobbigt att lämna familjen igår. Saknar dem redan! Två veckor är så himla lång tid!! Jag kommer sakna ihjäl mig.

Det var fantastiskt att träffa min underbara fantastiska vän S igår. Det var fyra år sen jag såg henne sist och ändå kändes det nästan som om det inte gått en dag. Utan henne hade jag aldrig varit den jag är idag. Förmodligen hade jag inte ens funnits. Hon kommer alltid att vara min stjärna och förebild.

Trots trötthet och sjukdom, så ska jag jobba på stenhårt dessa två veckor. Det är all in som gäller och inga kompromisser!

Hoppas ni kämpar där ute. Allt går, bara man vill tillräckligt mycket!


Kommentarer
Postat av: anonym

Good luck:)! Blogga gärna och berätta hur det går på MHE.

2013-05-28 @ 18:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus