Alla dessa val

Att bestäma sig för att kämpa emot är otroligt viktigt, men vad som är ännu viktigare är att välja det friska, varje dag, varje minut och varje situation där du står inför en valmöjlighet. Man måste välja det friska varje gång. Det räcker inte med varannan gång eller bara ibland. Man måste hela tiden vara uppmärksam på sig själv och välja det friska.
 
Det är svårt. Ätstörningen har tusen ursäkter. Vanor är svåra att ändra på. Det är svårt att säga ja när man är så van att säga nej. Det finns en osäkerhet i det också, vad är frisk och vad är sjukt? Efter alla dessa år så är jag inte helt säker på om jag vet det. Var går gränsen för hälsosamt och ohälsosamt? Hur hälsosam kan jag vara utan att göda min ätstörning? 
 
Jag vill ju bli frisk och fri ifrån den här förbannade sjukdomen och uppenbarligen har jag gjort något fel när jag har försökt tidigare. För frisk är jag ju inte. Trots år av behandlingar och kämpande. Det är här jag känner att jag behöver hjälp. Hjälp att förstå varför och hjälp att göra annorlunda.
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus