Inte ens ett lillfinger

Jag är så himla arg och besviken på mig själv för att jag har satt mig i den här situationen igen. Jag vet ju så mycket bättre. Jag vet ju att det i slutändan inte ger någonting annat än ångest och dåligt mående. Jag menar inte att jag aktivt valt att falla tillbaka, men jag har inte heller aktivt jobbat på att ta mig framåt. Jag har givit ätstörningen lillfingret trots att jag vet att den inte nöjer sig med något annat än hela handen. 

Jävla snuttefilt, jävla kontroll, jävla trygghet. Jävla ångest! Jag vet ju att jag inte behöver det här för att må bra och ändå kan jag inte hantera mina känslor och mitt liv på ett mer konstruktivt sätt. Det är patetiskt, fegt, korkat. 

Jag vet att jag borde ta tag i det här nu, pronto. Eftersom jag är medveten om det och vet vart det leder. Och ÄNDÅ är det så galet svårt att stå emot ångesten.
  


Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

Nej du behöver inte detta för att må bra. Tvärtom. Du behöver ta dig ur det för att må bra. Du har gjort det förut o kan göra det igen. Möt ångesten. Den är inte farlig. Kämpa o ta aktiva friska val i vardagen. Låt inte äs få en chans. Vi måste va stenhårda! Kramar

Svar: Helt rätt Ida. Bara så fruktansvärt svårt att omsätta i verklighet. Skit ångest! Men det går och det vet vi båda. kram
Carolineelizabeth

2015-03-18 @ 07:24:40
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus