Lunch

Äntligen hemma efter några timmars grupparbete och plugg. Velade en bra stund efter vi sagt hejdå om jag skulle köpa med mig nån lunch hem eller äta något hemma, dvs äta en macka eller en proteinbar. Pratade med sambon en stund och bestämde mig sedan för att köpa med mig en sallad. Så nu sitter jag hemma vid köksbordet med magen full av världens godaste Cesarsallad, proppmätt. Det känns okej, inte bra men okej. Förändringarna skulle ske idag right? 

Försökte få tag i A på Mhe i morse, men fick inget svar. Får väl försöka imorgon igen antar jag. Behöver verkligen lägga upp en bra plan nu och få till en förändring. 

Skrev ett inlägg här i morse men märkte att det aldrig kom upp? Skumt! Men tänkte iallafall tipsa om en grej lite senare. Nu blir det en liten promenad ut i solen. 

Kram på er! 



Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

En macka eller en bar är ingen lunch. Det är snacks! Det vet du. Jag har börjat äta lagad mat varje dag och småäter när jag är sugen. Vikten går uppåt fick jag besked på idag. Hemskt jobbigt men va fan! Skiter i det nu. Vill leva o njuta!

Svar: Du är grym Ida! Äter oftast lagad mat iallafall minst 1 gång per dag och tors-sön ibland 2 ggr per dag. Så himla svårt att laga och äta själv bara. Vikten har ingen betydelse för ett lyckligt liv! Du fixar det här! kram
Carolineelizabeth

2015-03-19 @ 17:41:05
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus