Om att komma till insikt

Igår kväll efter en lång promenad och ett samtal en älskad vän satt jag och försökte tvinga mig själv att styra mitt liv åt rätt håll igen. Jag läste gamla blogg inlägg och peppande ord för att finna styrka och mootivation. Därför klickade jag mig tillslut in på en blogg jag följde för många år sedan. En blogg som handlar om att gå från sjuk till frisk med endast självhjälp. Den här bloggen har hjälpt mig att hitta motivationen tidigare och så även igår. 
 
Bloggen heter vagenfran37kg och är skriven av en tjej som heter Anna. Dock slutade hon skriva i bloggen för många år sen men den ligger kvar som hjälp för andra. Mitt tips är att om ni saknar motivation eller behöver en spark i rätt riktning så gå in på bloggen och bläddra i arkivet. Den här tjejen har skrivit så galet mycket kloka saker och hon vet verkligen vad hon pratar om. 
 
Idag har jag fattat ett viktigt beslut och jag ska genomföra det! Jag måste, för min egen skull och för min familjs skull. Det tar emot något fruktansvärt trots att jag vet att det är det rätta att göra. Egentligen är det så självklart och jag skäms så mycket över det att jag inte ens vågar skriva ut vad det är. 
 
KRAM 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

Bra! Vad det än är så stå fast vid beslutet oavsett hur jobbigt det är. Du vill inte bli en kroniker. En svag anorektiker som bara är en i mängden. Du kan! Det som tar emot ska vi göra. Det tar oss framåt. Jag gör saker varje dag som tar emot. Ett måste. Stor kram <3

Svar: Helt rätt Ida och jag stod fast vid beslutet trots massor av velande. Jag är inte och tänker inte bli en kroniker! Det finns inget jag tycker är mer tragiskt än de.Du är fantastisk och vi klarar det här!

Kram <3
Carolineelizabeth

2015-03-19 @ 17:44:28
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus