En gång för alla!

Hej på er! Var ett tag sen nu. Sitter på föreläsning och försöker koncentrera mig, går lite sådär kan man ju säga ;). Har haft några riktigt tuffa veckor och tappade därmed maten totalt. Men nu är det andra bullar som gäller och igår satte jag och min sambo upp matschemat från mhe tillsammans hemma och satte upp mål och delmål. Det måste gå det här nu!

Jag har redan ätit både frukost och lunch efter schemat och tänker fortsätta följa det! Det tar emot, det gör det. Går inte en sekund utan tankar på att dra ner, fuska eller kompensera. Men jag vet  bättre än att lyssna. Jag vet att det inte ger mig någonting. Nu ska jag klara det här! En gång för alla! 
Kram 
 


Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Tycker du är jättestark och duktig som tillsammans med din sambo suttit er ner och planerat ett matschema för denna veckan. Personligen så tycker jag det är smidigast att göra så då anorexin inte får så stort utrymme att förstöra för en för när man gjort ett schema så är det lättare att få en överblick och förståelse om att det här ska ätas punkt slut. Och att ha stöd från nära och kära i detta är ju jätteviktigt såklart! Skönt att du har din sambo som stöd igenom detta <3 Själv så bor jag hemma fortfarande så har ju den fördelen med att ha mina föräldrar och även äldre bror som hjälp :)

Stor kram och massa styrka till dig <3

Svar: Tack fina du! Du kommer fixa det här och att du har din familj som stöd är jätteviktigt. Stor kram
Carolineelizabeth

2015-05-06 @ 18:13:43
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus