Sommarjobb

Hej på er! Hoppas e dag har varit bra fin. Själv har jag precis lagt lillan för natten och sitter och pillar lite på datorn. Har varit i skolan hela dagen, så har i princip bara hunnit komma hem, laga mat, äta, natta lillan och nu hamna här.Vi har så himla mycket i skolan nu inför sista tentan för terminen. Redan väldigt stressad inför den då jag inte alls mått särskilt bra under den här kursen och varit bort en hel del. Men men det brukar lösa sig tillslut ändå. 
 
Jag blev erbjuden ett sommarjobb idag. En natttjänst som undersköterska under 7 veckor i sommar. Jag är faktiskt väldigt sugen på att tacka ja. Visserligen har jag redan ett annat sommarjobb som undersköterska i hemtjänsten om jag vill ha det. Men detta verkar mycket mer intressant och bättre betalt. 
Dock har jag väldigt svårt att bestämma mig. Jag hade inte tänk att jobba så himla mycket i sommar efter som det har varit ett väldigt påfrestande vinter och vår. Tänkte bara ta lite timmar då och då i hemtjänsten. Den här tjänsten är på heltid under 7 veckor. Måste bestäma mig tills imorgon. Lite rädd för att det ska bli för tungt, men samtidigt vet jag att jag klarar det om jag bara vill. Så himla svårt att bestämma!!
 
Ska försöka varva ner lite nu. Mysa i soffan med sambon och diskutera lite. 
Hoppasni får en fin kväll. Kram 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Känner igen känslan av att vara uppstressad och må dåligt som ett brev på posten i och med det. Stress är ingen bra kombination när man redan inte mår tipp topp. Hoppas du mår bättre idag och att din oro kring tentan kan lägga sig och att du inte stressar upp dig. Är själv expert på att stressa upp mig och oroa mig så mycket i förväg men sedan inse att det inte vara så farligt som jag hade föreställt mig. Jag önskar dig lycka till och håller mina tummar och tår för din skull att det går vägen :)<3

Vad roligt att bli tillfrågad sommarjobb. Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig sommarjobbat i hela mitt liv hehe. Har haft en del praktiker inom äldrevården men aldrig under sommaren faktiskt. Men det låter jättekul och alltid roligt att kunna tjäna en extra slant :) Tycker du gör helt rätt i att tänka över saken med hur mycket du ska jobba också. Det räcker med ett par timmar och behöver inte vara heltid. Det är superviktigt att lyssna på kroppen och ge den det den är i behov av i form av vila och återhämtning. Stor kram vännen <3

2015-05-13 @ 10:09:12
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus