Ångest och trötthet

Det känns tungt idag. Ångesten kastade sig över mig under hypnosen och har stannat kvar sedan dess. Tryck över bröstet och en kropp som är på helspänn. I huvudet snurrar en massa tankar och jag känner mig trött och ledsen.

Jag trodde inte att känslorna skulle övermanna mig så fort. Jag trodde nog att dimman skulle vara en stund till. Men jag känner och jag är ledsen. Ledsen över situationen och ledsen över hur jag alltid trycker ner mig själv. Jag undrar om jag någonsin kommer förstå eller tycka att jag är lika värdefull som alla andra.

Men trots ångesten och alla känslor som bubblar, så fortsätter jag att gå emot ätstörningen, hela tiden. En måltid i taget,inte tänka för mycket och lita fullt ut på min behandlare. Jag vet ju vad jag vill och vilka mina mål är. Jag vet också att jag inte vill leva så som jag gjort de senaste åren. Och då finns det bara en väg att gå.


Kommentarer
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

stay strong! det här är en utav många berg att klättra över, men sedan, om en tid, kommer du kunna skutta fram över bergen som förvandlats till små kullar <3 Kanon att du litar på din behandlare, det är enda rätta, enda vägen =) håll ingenting som påverkar hur du mår inom dig, passa på att utnyttja dem och deras kunskaper nu till att ta tag i allt ^^, kram och kram! =) =)

Svar: Ja min behandlare är grym! Har precis varit på samtal och nu känns allt lite bättre. Har fått massa bra tips och tänkesätt.
Jag skall fan klara deg här!!! Tack för dina ord<3
Carolineelizabeth

2013-04-03 @ 14:51:23
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Det gör du! =) Du fixar det här! <3

2013-04-04 @ 11:10:13
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus