Ångest

Också hände det jag var rädd för. Gårdagens hunger satt kvar som ett sug idag. As jobbigt! Ska jag, ska jag inte? Borde jag? Är det fel? Kommer jag bli tjock nu? Panik! Pratade med min behandlare, sen kändes det lite bättre. Bestämde mig för att följa matschemat och se vad som hände. Suget fanns kvar..fan! Bestämde mig för att skita i allt va anorexi heter och plockade fram choklad och åt. Nu.. Magont,., ångest... Fan fan fan! Jag måste bara stå ut nu. Ingen kompensation imorgon, inget fusk. Måste vara rak och ärlig mot min behandlare.

Fan va jag skäms. Känner mig så jäkla värdelös. Kan inte ens stå emot ett litet jävla choklad sug :-( . Misslyckad jävla anorektiker!! Jag kommer bli tjock om jag släpper på kontrollen! Jag vill inte!! Varför måste det va såhär..jag vill ju bara må bra, göra rätt.,,


Kommentarer
Postat av: anonym

Lyssna och lita på din behandlare, lägg dig i "händerna" på henne och testa och se hur det blir! Det andra kan du utan och innan, våga pröva det friska och fria livet:), du är starkare än ätstörningen!!

2013-04-10 @ 22:15:49
Postat av: J

Det kommer avta och du kommer inte forts upp upp upp. Bara kroppens signaler att den ropar efter näring. Allt kommer i balans om du fortsätter äta ordentligt. Kram :)

Svar: Tack Jen! Du är klok:-) Dina ord är så mycket lättare att tro påeftersom jag vet att du nyligen gjort resan själv. Kram fina du<3
Carolineelizabeth

2013-04-11 @ 21:49:29
URL: http://thejen.blogg.se
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Det är ok, alla förtjänar ju lite choklad ibland! =) Eller mycket =) Det gör ju ingen skillnad i det långa loppet, kom ihåg det! Precis, fokusera på att inte kompensera sådana gånger! =)

Svar: Jo eller hur, hade det varit du som ätit choklad så hade jag sagt samma sak till dig. Jag vet ju att det inte har nån
direkt betydelse. :-) kram
Carolineelizabeth

2013-04-12 @ 12:28:28
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Åh vad jag känner igen det där:/ jag kompenserar tyvärr inte längre för mina godsaker jag äter så jag går bara upp i vikt... jobbigt när man får vrålsug. Men du kan komma ur den ångesten, jag har gjort det. När jag åt godis för ett halvår sen så grät jag i timmar... nu är det ingen big deal.

Kram

2013-04-27 @ 17:14:35
URL: http://www.ceciliadarling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus