Dålig uppdatering


Förlåt för den dåliga uppdateringen det senaste. Har haft fullt upp i veckan och fina K åkte hem först i dag på eftermiddagen. Det har verkligen varit en riktigt bra vecka. En sån glädje och energi jag har känt i veckan, har jag inte känt på väldigt väldigt länge. Till stor del är det väl Ks förtjänst, men det beror även på regelbundet ätande och en känsla av att va på rätt väg. Det känns så himla bra!!

Maten har funkat över mina förväntningar i veckan och framstegen är stora. Och visst är det jobbigt, men det är så jäkla mycket lättare nu, när jag har bestämt mig till 100%! Ju mindre man kompromissar med ätstörningen, desto mindre blir ångesten.

Imorgon är det redan fredag, och på söndag åker jag mot Mora. Det känns bra, men väldigt nervöst. Dags att ta ännu fler steg mot friheten!

Helgen är iallafall fullspäckad som vanligt. Grillkväll med vänner imorgon, konfirmation på lördag och på söndag blir det packa och mysa med familjen innan bussen går. Hoppas att jag skall hinna uppdatera er lite i helgen iallafall. Om inte så kommer jag åtminstone ha mer tid nästa vecka.

Stor kram


Kommentarer
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

blir så glad, och det här stärker min övertygelse, att när man blir frisk, på riktigt, kommer man kunna leva! =)och att kompromissa med ätstörningen, den enda man lurar är sig själv! Så himla jäkla bra du är!

2013-04-26 @ 18:44:22
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/
Postat av: anonym

Ser framemot fler uppdateringar nästa vecka:)berätta gärna hur dagarna i Mora ser ut.

2013-04-26 @ 21:59:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus