Det går om man vill!

Sitter i soffan på mitt rum på Mhe och har nyss ätit upp mitt kvällsmål. Ångesten gnager lite i bröstet och magen spänner. Men det känns ändå inte så hemskt. För jag är stolt över hur jag har agerat idag. Jag har gjort kloka val och jag har gjort saker som tar mig närmare mina mål. Jag har utmanat mig som tusan, följt de schema men behandlare och jag kom överens om imorse. Kanske har det inte varit helt perfekt, men iallafall så gott jag kunnat.

Jag tänker lita på det dem säger här. Jag tänker verkligen ge det här en chans på riktigt. Inga lögner, inget fusk och ingen kompensation. Jag vet att det kommer komma bakslag och jag vet att det kommer bli sjukt jobbigt. Men jag vet också att det går att resa sig igen om man faller och lära sig något av det.

God natt<3


Kommentarer
Postat av: lilla hjärtat

Nu känner jag inte dig, men av det som jag har läst så tycks du vara en stark tjej och jag tror på dig. Jag tror att du har styrkan att klara detta, även om det säkert kommer svåra stunder. Du klarar av dem också.. jag tror verkligen på dig. Hemma väntar din dotter och tänk så mycket mer du kan ge henne när du är helt fri ifrån din ätstörning!
Styrkekramar ifrån lilla mig <3

Svar: Å tack fina du! Känns bra att andra också tror på mig. Du kan också vännen.. Och jag hoppas du kan finna viljan och styrkan
Att försöka. Kramar <3
Carolineelizabeth

2013-04-02 @ 21:34:10
URL: http://littlegirlsheart.blogg.se/
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

helt rätt tänk! dom har hjälpt andra att knocka sina ätstörningar, och du har aldrig lyckats helt förut, själv.. så klart du ska lita på dom! dom kan det här =) och om/när det blir jobbigare än jobbigast, tänk på att det är när du får kämpa som hårdast för att ens orka vidare, som du växer som mest psykiskt.. vilket är precis vad du behöver för att kunna vinna! <3

Svar: Å va du är klok!! Blir så peppad och glad av dina kommentarer. Tack fina du för att du tar dig tid att skriva här<3 kram
Carolineelizabeth

2013-04-02 @ 22:49:39
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/
Postat av: Sara

Rätta tankar, tänk att dessa personer/personal vet vad de sysslar med. Jättestarkt av dig att gå in och ha sådan kämparanda! Håll ut nu så håller jag mina tummar för dig!
Kramar

Svar: Å tack fina du! Jag skall verkligen göra mitt bästa. Har du aldrig funderat på att söka till Mhe?
Kram
Carolineelizabeth

2013-04-03 @ 07:50:24
URL: http://resanmotsundvikt.blogspot.se/
Postat av: Silverglitter

Du har rätt inställning, verkar ha en jävla massa vilja och nu har du gott stöd också. Jag tror verkligen att du kommer klara det här nu, även om det precis som du vet själv kommer att vara ett helvete ibland. Du kommer ta dig igenom det svåra, sedan väntar en så mycket ljusare tillvaro!

Kramar.

Svar: Å tack så mycket!! Det betyder så mycket att andra också tror på mig. Hoppas att du också kan
finna något som får dig att må bättre. Alla kan bli bra!
Kram
Carolineelizabeth

2013-04-03 @ 12:03:26
URL: http://silverglittrande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus