Kroppen är allt bra konstig

Ringen som knappt gick på mitt finger i fredags, sitter idag precis lika löst som den gjorde för några veckor sedan. Med andra ord så hade jag rejält med vätska i kroppen tors/ fredag. Känns skönt att få det bevisat. Även om jag egentligen vet att det är fysiskt omöjligt att gå upp 10 kg på en vecka, så skriker ändå ätstörningen att jag visst blivit tjock!

Imorgon har jag ätit enligt min matplanering i ca två veckor. Enligt min behandlare skulle det ta ca 2-6 veckor för kroppen att ställa om sig och få igång förbränningen ordentligt. Jag hoppas verkligen att min kropp har fått igång förbränningen igen och inte fortsätter spara på det den får. Längtar tills nästa Mhe vecka. Behöver verkligen komma dit snart känner jag. Har massor att ta upp och vill så gärna få lite bekräftelse på att jag inte rusat upp i vikt.

Kram


Kommentarer
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Men du, om vi tejpar igen ångestmonstrens mun lite.. och så funderar vi på, hur det vore om du rusade upp några kilon i vikt.. tillochmed så mycket att ringen på riktigt inte passade på ditt finger.. och så stannade din vikt där. Är det inte värt det ändå? För att orka vara mamma? För att kunna vara glad och leva? =) Jag vet att det någonstans inom dig ropar att du aldrig vill bli så 'enorm' men EGENTLIGEN så vore ju inte det hela världen? =P Sen har du ju kunskapen i ryggen, det tar tid för kroppen att hitta balans, och nästa gång (om det blir någon) kanske det är lättare att hantera att den samlar på sig vätska då du faktiskt upplevt att den gör så =) Ta hand om dig fina människa! <3

Svar: Du har helt rätt! Självklart skulle det vara värt det. Målet är ju ändå att gå upp i vikt och bli frisk. Problemet är bara att om det går för fort med vikten så är jag rädd att få panik och skita i allt. Jag har igen som helst tillit till min kropp.
Tack fina du och desamma <3
Carolineelizabeth

2013-04-15 @ 08:49:07
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus