Ny kämparglöd!!

Kom precis tillbaka från ett samtal med min behandlare och nu känns allt lite bättre. Hon är verkligen jättebra på alla sätt å vis och jag har fått massor med nya tänkesätt och tips att försöka använda mig av. Jag är verkligen så himla glad att jag har fått en behandlare som jag trivs med redan från början.

Känner mig hoppfull och laddad idag, typ: nu kör vi bara!! Jag är så jäkla glad att jag har fått chansen att komma hit. Det känns verkligen som det är helt rätt behandling för mig. Samtidigt är jag ändå glad att jag inte kommit hit tidigare, då hade jag antagligen inte varit redo och mottaglig på samma sätt som jag är nu. För jag har kommit lång under det här 10 åren, även om det är en lång väg kvar till Frisk och Fri.



Kommentarer
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Det gör mig så himla glad att du fick rätt kontakt med behandlaren direkt, det kan vara avgörande.. hamnar man hos någon som kemin inte stämmer med blir ju allting annorlunda! =/ och du har nog rätt om att du var mottaglig nu, du är färdig med skiten, redo att sparka den ut ur ditt liv <3 styrkekram till dig!

2013-04-06 @ 07:59:04
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus