Onsdag 10/4

Jag har varit allmänt trött och nere idag. Känner mest för att stänga av hjärnan och sova bort tiden. Men trots det så går jag upp och gör det jag ska. Jag äter och står ut med ångesten. Det finns inga genvägar när man skall bli frisk från en ätstörning. Man måste helt enkelt bara gå emot ångesten och stå ut. Det är skitjobbigt och det känns piss, men jag tror att det kommer vara värt det i slutändan.
 
Det slog mig förut idag, att jag faktiskt inte vet vad ett friskt liv innebär. Vad är friskt, hur är man när man är frisk? Jag minns inte hur det är att vara frisk eller ha ett friskt liv. Det är liksom 10 år sedan ätstörningen gjorde entre i mitt liv och det är svårt att minnas hur det var innan dess, då var jag ju bara ett barn.
 
Det sägs att man bygger upp sin personlighet under tonåren. Min tonår bestod av svält, tvångsträning, tvångsinläggningar och mängder av olika sjukhus och behandlingar. Min ätstörning blev under den tiden en del av mig och min personlighet, för jag hade ju inget annat...
 
Alla säger att man skall skilja på sig själv och på sin sjukdom. Man är inte en anorektiker, man är en person som lider av anorexi. Jag tycker det är svårt. Vi har liksom växt upp ihop,jag och min anorexi och på något sätt så har sjukdomen blivit en del av mig. Vi växte ihop och alla konturer blev suddiga, nu vet jag inte riktigt vad som är jag och vad som är sjukdom. Jag vet liksom inte vem jag är utan anorexin och det känns väldigt skrämmande.
 

Kommentarer
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Bra att du ändå inte fuskar med maten, jag gissar att det ligger ganska nära till, men det är det som är så farligt med denna förädiska sjukdom.. ger man den ett finger så tar den hela handen.. det är så grymt farligt att chanse =/ jag känner igen mig lite i det där, vem är jag om det inte handlar om mat vikt & siffror, men kan man inte se det som det absolut mest spännande man kan göra? återupptäcka sig själv? =) Jag tror mig iaf veta att du är en helt fantastiskt tjej, och en kanonbra mamma! =)<3

Svar: Asså du är ju bara bäst! Tack fina fina du<3 Dina kommentarer värmer alltid i hjärtat<3 kram
Carolineelizabeth

2013-04-12 @ 12:27:25
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus