Torsdag 11/4

Ny dag, nya tag! Eller?

Gårdagen slutade ju inget vidare och ångesten var fortfarande hög när jag la mig i sängen för att sova. Jag kände mig så fruktansvärt misslyckad. När jag vaknade i morse så fanns ångesten fortfarande kvar. Kroppen värkte, magen var öm och kompensations tankarna snurrade i huvudet. Hoppa över frukosten och sova vidare? Äta mindre? Hoppa över mellan målet, äta mindre lunch? . Jävla skit sjukdom, jävla skit ångest!

Jag gick upp och åt frukost, nästan exakt som jag brukar. Gick och la mig i sängen sen och sov bort ångesten. Vakna igen, greja lite, lunch tid.. Fan va svårt det är! Gjorde (frukost) till lunch, åt och plockade undan. Nu då.,
Det blev en promenad, 1 timme, alldeles för snabbt, alldeles för mycket ångest. Ett misslyckande. Mer ångest. Jag skulle ju inte kompensera.

Lärdom - Kompensation ger bara mer ångest. Bättre att göra nästan rätt, än helt fel.

Det är så himla mycket svårare än man tror att bryta invanda beteenden och tankar. Blir så trött och ledsen när jag tänker på all ångest och allt jobb jag har framför mig.


Kommentarer
Postat av: anonym

En tröst, det tar tre veckor att bryta ett invant beteende så forsätt kämpa på, belöningen kommer, det blir lättare, håll ut, nya tag imorgon:)!

Svar: Tack! Ja nya tag imorgon! Kram
Carolineelizabeth

2013-04-11 @ 22:47:59
Postat av: coffesmokesdietcokes.blogg.se

Du fixar det här! Att det inte direkt hjälpte mot ångesten att kompensera var ju kanonbra! =) Du vet ju oxå att det inte är riktigt så det funkar :P Du fixar det här! =)

Svar: Ja jag fixar det här! Jag kan och jag vill! Det finns ingenting att hämta i Anorexin längre, Bara misär! Tack gör att du alltid stöttar mig!!! <3
Carolineelizabeth

2013-04-12 @ 12:29:42
URL: http://coffesmokesdietcokes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus