Obehaglig upplevelse

Startade den här dagen med att svimma på köksgolvet. Fruktansvärt obehagligt. Kände att det snurrade redan när jag gick upp ur sängen men var ju tvungen att gå in till min dotter som var vaken. Lyfte upp henne ur sängen, gick ut till köket och satte henne på köksbänken för att göra välling. Plötsligt snurrar allt väldigt snabbt, det blir svårt att andas, svart framför ögonen och surrar i öronen. Sen viker sig benen. Svart. Sitter på köksgolvet och skakar i hela kroppen. Kallavetten rinner och jag ser bara svart. Dottern gråter och ropar på mamma. Jag försöker andas, försöker få kroppen att samarbeta. Får tag i ett katrinplommon som jag äter snabbt. Kommer upp på benen och hänger på köksbänken och dricker lite vatten. Får tag i telefonen och ringer min mamma som lovar att komma. Andas, dricker lite, gör vällingen och sätter mig och dottern i soffan. Sen kommer mamma. Detta hände ungefär under ca 15-20 min.

Fy fan alltså! Jag blev så himla rädd. Jag var ju ensam med min dotter. Vad skulle hänt om jag förlorat medvetandet helt?. Har iaf spenderat halva förmiddagen på vårdcentralen. Antagligen berodde svimningen på insättningen av min nya antidepp och att jag tog teralen till natten igår. Otäckt. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Tänk om det händer igen? Blev tillsagd att ta det lugnt i några dagar och det ska jag. Men är rädd för att va ensam med min dotter nu.


Kommentarer
Postat av: Linda

Hände mig också under insättningen av antidepp, men bara en gång och också på morgonen. Skulle ha bägge barnen hemma och va skakig ett bra tag. Sen är det klart att det hjälper ju inte till om man även är uttorkad och har ätit dåligt.

Svar: Okej. Jag antar att det är kombinationen av låg vikt Plus insättningen som utlöste det.
Tack för din kommentar. Skönt att veta att man inte är ensam.
Kram
Carolineelizabeth

2013-02-12 @ 18:06:17
Postat av: Katarina

Usch även fast du berättade detta i telefon samma dag så va det sjukt obehagligt att läsa detta inlägg!! :( var rädd om dig vännen! ❤

2013-02-15 @ 01:07:35
URL: http://Ernflykt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus