Känslokall

Har precis kommit hem efter möte hos sjukgymnasten, fika/ lunch med fin vän och en storhandling på Maxi. Känner att jag borde vara helt slut, men antar att det kommer lite senare.

Hade ett bra och välbehövligt samtal med sjukgymnasten idag. Hon är bra, klok och ifrågasättande. Hon kan till skillnad från många andra få mig att prata och faktiskt öppna mig lite.

Fikan med min fina vän gick i princip som jag hade trott. Det slutade i tårar och dåligt samvete. Hennes tårar. Mitt samvete. Jag känner mig så hemsk som gör henne illa. Men jag vet inte riktigt vart mina känslor har tagit vägen. Jag är tom och känslokall och känner i princip ingenting. Vilket gör att jag i andra ögon framstår som om jag inte riktigt bryr mig och inte tycker att det är viktigt att göra något åt min situation. Men det gör jag ju! Jag tänker ju på det hela tiden och jag vet ju att jag måste förändra. Jag mår ju dåligt över min situation. Att vi inte har hunnit ses knappt nånting det senaste gör ju inte heller situationen bättre. Men jag vill ju inte att mina vänner ska må dåligt på grund av mig. Blir så fruktansvärt frustrerad på mig själv när jag inser att jag inte kan känna något för min situation eller för andra. Men däremot kan jag må pissdåligt och lipa pga ångesten jag får över att ha ätit en kaka.
Det är så jäkla fel!

Ikväll blir det iallafall fredagsmys med min fina lilla familj. Vi ska hyra film och sen bara mysa ner oss i soffan med massa gott.

Trevlig helg på er alla fina läsare och hoppas att ni får en riktigt bra och mysig helg.

Kram


Kommentarer
Postat av: annii

återigen känner jag så väl igen mig, att de tror man inte bryr sig bara för att 'man inte gör ngt åt det' men så fel. det snurrar inuti hela tiden och bara spär på ångest, stress och skuld vilket gör det än svårare att ta tag i problemet för man vill bara lindra det som gör ont på ngt jäkla vis och tar till det enda man vet som fungerar (fast man vet att det egentligen inte alls fungerar).

Åh, sorry om det låter snurrig men tror du fattar.
hoppas du får en mysig kväll och att du själv mumsar gotte. du är värd det och det utan dåliga känslor. hell, du BEHÖVER det! stor kram

2013-01-25 @ 18:06:33
Postat av: Katarina

Heeeelt sjukt att läsa detta.. Som jag förstår är om mig! Jag låg här i min säng och tänkte på dig och hur du mår.. Något fick mig att skriva in din adress bara för att se om något gammalt fanns kvar.. Och blev så förvånad över att du var aktiv i bloggen igen!? Men har nu läst och läst och tårarna bara rinner på mig! Älskade vän!! Jag finns här för dig och du MÅSTE verkligen bli frisk!! Jag vill inget hellre! <3 massa styrkekramar till dig <3 älskar dig!!

2013-02-07 @ 23:16:53
URL: http://ernflykt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus