Smärta


Ibland så önskar jag, att jag hade kunna göra så att Anorexin aldrig blivit en del av mitt liv. Jag önskar att jag kunde få gå tillbaka och göra allt ogjort.

Anorexin har tagit så fruktansvärt mycket ifrån mig.

Och det gör så fruktansvärt ont.

Hur ska jag någonsin kunna komma över det..
Hur skall jag någonsin kunna förlåta mig själv..


Kommentarer
Postat av: anonym

Försök blicka framåt istället och välj att se det som en erfarenhet rikare även om priset varit ett helvete! Du kommer gå stark ur anorexin när du blivit helt fri och förhoppningsvis ha mer tillförsikt till livet.

2013-06-19 @ 22:15:04
Postat av: Nathalie

Jag har varit/är sjuk i anorexi och i början av sjukdomen tänkte jag väldigt mycket "vad håller jag på med, jag vill gå tillbaka till så det var förut". Men nej, jag vill blicka framåt. Bli frisk och leva ett bra liv. Ångra inget du har gjort, det försvinner inte ändå, för du har redan gjort det. Blicka framåt nu, och kämpa för att komma ur detta.

Visst kan man känna att man slösat bort en del av sitt liv men detta är en sjukdom som man inte väljer. Du har inte valt att bli sjuk. Det du kan göra är att gå din egen väg. Följ inte anorexin och allt den vill. Var stark, jag vet att du kan det. Känn dig stolt över dig själv att du kämpar dig ur detta, INTE misslyckad för att du en gång hamnade där <3

Svar: Tusen tack för din kommentar, den värmde verkligen! Jag vet att du har rätt och oftast tänker jag precis så, men i vissa stunder tar mörkret över. Stor kram
Carolineelizabeth

2013-06-22 @ 15:13:32
URL: http://www.nathaliieskoog.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus